Najbolji trileri sa akcije 3 za 990 din

Akcija 3 za 990 din važi i na našem sajtu i u knjižari Makart store u Čumićevom sokačetu 2. Minimalni broj knjiga za kupovinu po akcijskoj ceni je 3, a svaka sledeća kupljena knjiga sa ove akcije biće 330 din.
26.10.2021.
najbolji trileri sa akcije 3 za 990 din

Gola vrelina

Kada najpakosnija njujorška kolumnistkinja iz trač-magazina, Kesidi Taun, završi ubijena, Hitova pronalazi niz osumnjičenih među poznatim ličnostima, i svi oni imaju ubedljive motive za ubistvo najozloglašenije novinarske tračare na Menhetnu.

Anabioza

Ema se budi na dušeku u praznoj sivoj sobi bez prozora, mamurna i željna alkohola. U vazduhu lebdi samo jedno pitanje: Zašto baš ja? Ema je neupadljiva. Život joj je prazan i besmislen. Možda je baš to čini idealnim plenom za otmičare, zato što može da nestane, a da za sobom ne ostavi nikakav trag?

Adam u raju

Izdavačka kuća Arhipelag nam donosi moćnu priču o ljubavi i strasti, kriminalu i korupciji, mafiji i politici. Karlos Fuentes je napisao politički triler, prvi takav roman u svom opusu. Na pozornici romana Adam u raju promiču slike Meksika i slike Evrope, tajkuni i političari, tajne službe i organizovani kriminal.

Galveston

Krimi-roman Galveston, priča je o usamljenom junaku-negativcu Kauboju. Naslutivši da ga je gazda, mafijaš i zelenaš, poslao u klopku, Kauboj je prinuđen da se bori sam. Iz krvavog okršaja, ostavivši mnogo mrtvih iza sebe, izlazi živ. Ali prinuđen je da iz Nju Orleansa beži ra Galveston.

Glas anđela

Božićna atmosfera je na svom vrhuncu kada iz centralnog gradskog hotela stiže poziv za inspektora Erlendura. Hotelski Deda Mraz je izboden na smrt, a glavnom detektivu i njegovim kolegama ne manjka osumnjičenih među hotelskim osobljem i prazničnim gostima.

Čovek iz Diogenovog kluba

Ričard ne pamti rano detinjstvo. Poreklo njegove saradnice Vanese podjednako je tajanstveno. Ni on ni ona ne mogu da se sete svoje prošlosti. U ovom romanu pronaći ćete gipatske kletve, ritualna ubistva, telepate koje menjaju stvarnost, megalomanijaci i kontrola ljudskog uma.

Dvostruka odšteta

Dereta nam donosi priču o fatalnoj ženi spremnoj na sve ne bi li se rešila muža i pritom naplatila novac od osiguranja. Prvo zaveden, a potom svestan sumnjive situacije u kojoj se našao, agent osiguranja Valter Haf, daće sve od sebe da joj pomogne. Dvostruka odšteta može biti i krimi roman, ali i ljubavna priča, zavisi šta više volite.

Podelite: