čovek iz diogenovog kluba

ČOVEK IZ DIOGENOVOG KLUBA

Kim Njumen

U rukama Kima Njumena, Diogenov klub - koji smo prvi put susreli u pričama Artura Konana Dojla o Šerloku Holmsu - postao je paravan za tajnu organizaciju posvećenu zaštiti Engleske od pretnji isuviše bizarnih da bi javnost bila o njima obaveštena. "Čovek iz Diogenovog kluba" tj, Ričard Džeperson je najbolji agent organizacije tokom šezdesetih i sedamdesetih godina dvadesetog veka. Oblači se i ponaša u stilu glam-roka - što nailazi na veliko neoodobravanje nekih tradicionalnijih članova kluba.

Ričard ne pamti rano detinjstvo. Poreklo njegove saradnice Vanese podjednako je tajanstveno. On je bio mladić, a ona tek tinejdžerka kada joj je spasao život, i poput njega, ni ona ne može da se seti svoje prošlosti. Dvosmislena veza između Džepersona i Vanese - koja podseća na nagoveštaje seksualnosti u odnosu Stida i Eme Pil iz kultne TV serije "Osvetnici" - neumoljivo pokreće najbolje među ovim pričama.
 
 
 

Najbolji trileri sa akcije 3 za 990 din

26.10.2021.

Akcija 3 za 990 din važi i na našem sajtu i u knjižari Makart store u Čumićevom sokačetu 2. Minimalni broj knjiga za kupovinu po akcijskoj ceni je 3, a svaka sledeća kupljena knjiga sa ove akcije biće 330 din. Detaljnije

Pošalji