glas anđela
rasprodato

GLAS ANĐELA

Arnaldur Indridason
Skandinavski trileri su opčinili ljubitelje mračnih, psiholoških trilera širom sveta. Jedan takav je i roman ,,Glas anđela”, dobitnik nagrade „Gold Dagger“ za najbolji krimi roman godine. Veselu prazničnu atmosferu prekida poziv za inspektora Erlendura. Ubijen je hotelski Deda Mraz a spisak osumnjičenih obuhvata gotovo sve zaposlene u hotelu. Inspektor Erlendur je primoran da najlepše vreme u godini provede u pokušaju da razmrsi kriminalne mreže, ali i svoj zamršeni ljubavni život i odnos sa problematičnom ćerkom.

Božićna atmosfera je na svom vrhuncu kada iz centralnog gradskog hotela stiže poziv za inspektora Erlendura. Hotelski Deda Mraz je izboden na smrt, a glavnom detektivu i njegovim kolegama ne manjka osumnjičenih među hotelskim osobljem i prazničnim gostima. Kako se Božić približava Erlenduru je sve teže da se izbori sa problematičnom kćerkom, sopstvenim haotičnim ljubavnim životom i da razreši misteriju decenijama sakrivene mreže zla i pohlepe koja stoji iza ubistva.

Posle Močvare i Grobne tišine ovim delom Arnaldur Indridason dokazuje da je jedan od najvećih svetskih pisaca trilera što je potvrđeno još jednom nagradom „Gold Dagger“ za najbolji krimi roman godine.

 

„Ostavlja bez daha, savršeno ispripovedan roman.“
The Wall Street Journal

„Izuzetna psihološka studija.“
Library Journal

„Ako volite sporogoreće, majstorski napisane trilere, ovo je knjiga za vas.“
Irish Times

Najbolji trileri sa akcije 3 za 990 din

26.10.2021.

Akcija 3 za 990 din važi i na našem sajtu i u knjižari Makart store u Čumićevom sokačetu 2. Minimalni broj knjiga za kupovinu po akcijskoj ceni je 3, a svaka sledeća kupljena knjiga sa ove akcije biće 330 din. Detaljnije

Kupite odličan triler na popustu od 20%

24.11.2019.

Trileri, misterije i detektivski romani verovatno spadaju u najčitanije književne žanrove na svetu. Shodno tome, čitaju se tokom cele godine, ali jesen je, složićete se, idealno doba za uživanje u zajedničkom rešavanju misterija sa književnim junacima, bilo da preferirate klasične detektivske priče ili mračne, psihološke trilere. Danas vam preporučujemo nekoliko naslova koji će vam prekratiti tmurne jesenje dane koji su pred nama. Detaljnije

Pošalji