dvostruka odšteta

DVOSTRUKA ODŠTETA

Džejms M. Kejn
Dvostruka odšteta, Džejmsa M. Kejna je priča o fatalnoj ženi spremnoj na sve ne bi li se rešila muža i pritom naplatila novac od osiguranja. Prvo zaveden, a potom svestan sumnjive situacije u kojoj se našao, agent osiguranja Valter Haf, daće sve od sebe da joj pomogne. Dvostruka odšteta može biti i krimi roman, ali i ljubavna priča, zavisi šta više želite.

Klasična noar femme fatale je žena koja muškarca prvo uvuče u krevet, a potom i u nevolju.
Kada agent osiguranja Valter Haf dođe u dom Nirdlingerovih, ne zatiče domaćina, kome je želeo samo da produži godišnju polisu za automobil, već njegovu očaravajuću suprugu. Zabrinuta za muža jer se na poslu svakodnevno izlaže opasnosti, Filis bi htela da za njega izvadi životno osiguranje u slučaju nezgode, ali bez Nirdlingerovog znanja. Iako sluti da se iza toga krije nešto sumnjivo, pokazaće se da Valter i nije toliko gadljiv na sumnjive situacije, pogotovu kad mu u tome pomogne žena poput Filis, čija se fatalnost može meriti samo s njenom lepotom.

Najbolji trileri sa akcije 3 za 990 din

26.10.2021.

Akcija 3 za 990 din važi i na našem sajtu i u knjižari Makart store u Čumićevom sokačetu 2. Minimalni broj knjiga za kupovinu po akcijskoj ceni je 3, a svaka sledeća kupljena knjiga sa ove akcije biće 330 din. Detaljnije

Pošalji