Novogodišnji pokloni za najmlađe na 20% popusta

Ima li lepšeg poklona od knjige? Mi mislimo da nema, a ako ste došli do ovog teksta, pretpostavljamo da delite isto mišljenje. Kupovina knjiga je svakako mali, ali ipak topao, lep i dragocen znak pažnje. Mnogi od nas se više obraduju knjizi nego poklonu u vidu nakita, odeće itd. Ovog puta govorimo o knjigama za decu. Knjiga je savršen poklon bilo da je poklanjate svom detetu, malom rođaku, najmlađim komšijama, deci svojih prijatelja. Mi smo napravili mali izbor od 6 knjiga koje su naši apsolutni favoriti ovog decembra.
24.12.2021.
novogodišnji pokloni za najmlađe na 20 popusta

ČAROBNI JEDRENJAK

Ovo je naša prva i najtoplija preporuka za novogodišnji poklon. Spoj nauke, čarolije, avanture i komike, upakovan u formu bajke o Tesli. Ova knjiga je odličan izbor za sve male radoznalce i avanturiste, jer je neće ispuštati iz ruke dok ne saznaju kako se radnja završava.

MOJA VELIKA KNJIGA

Sećate li se ove knjige? Ovo je ona ogromna knjiga o igračkama koje vaši mališani mogu do besvesti da okreću, sede na na njoj i maltene fiziči uđu u svet igračaka. Šta rade plišane igračke kada deca spavaju?

ZIMSKE BAJKE

Smestite se kraj vatrice sa ovom zbirkom bajki u izdanju Lagune koje slave čuda zime i greju dušu. Istražite ledene zemlje sa snežnim devojčicama i medveđim kraljevima i pođite sa junacima i junakinjama u pustolovine koje će vam pokazati šta je drugarstvo.

NOVA GODINA: SLIKOVNICA RASKLAPALICA

Otvorite stranice ove fantastične slikovnice i doživite magičnu atmosferu novogodišnjih praznika! Trodimenzionalni prizori i predmeti koji će se pojaviti dok budete rasklapali njene stranice učiniće praznične dane nezaboravnim za vaše najmlađe.

365 SUPERZABAVNIH CRTEŽA, ŽVRLJOTINA, MAŠTARIJA I USPOMENA

Sa ovom knjigom čitave godine ćeš se ludo zabavljati. Za svaki dan u godini predviđena je neka aktivnost koja će te podstaći da crtaš, bojiš, razmišljaš o mnogim temama, pišeš o sebi i svojoj okolini i još mnogo toga.

ČEKAMO SNEG

Vigo jedva čeka zimu! Kada padne sneg hvataće pahuljice, praviće snežni dvorac, hraniće ptice i valjaće se po snegu sa svojim psom. Zima donosi mnogo radosti i uzbuđenja!

Podelite: