Ju Nesbe, Stručnjak za ljubomoru

Stigla je nova poslastica za ljubitelje trilera od pravog majstora misterije i neizvesnosti. “Stručnjak za ljubomoru” je mračna i uzbudljiva zbirka kratkih priča koja nas vodi kroz misteriozne tunele uvrnutih umova i osvetoljubivih srca.
03.09.2021.
ju nesbe, stručnjak za ljubomoru

Ju Nesbe je širom sveta poznat kao najbolji pisac misterija/trilera. Poznat po svojoj spretnoj karakterizaciji junaka, napetosti koja izaziva jezu i šokantnim zaokretima, Nesbeva spretnost da prikaže najtamnije strane ljudskog uma prikazana je u ovim pričama od kojih nećete moći da se odvojite.

Detektiv s njuhom za kobne ishode ljubomore za petama je muškarcu koji je osumnjičen za ubistvo brata blizanca; ožalošćeni otac razmišlja o osveti u svetu u kojem je pandemija dovela do sloma društva; uzbudljiva povezanost dvoje putnika na letu za London mogla bi izoditi romantičnu priču ili nešto mnogo zlokobnije?

Ove i brojne druge šokantne i uzbudljive priče možete pročitaiti u novoj zbirci priča Jua Nesbea “Stručnjak za ljubomoru”, u Laguninom izdanju. Ova izvanredna zbirka kratkih priča prikazuje svu spisateljsku veštinu koja Jua Nesbea čini neprikosnovenim "kraljem svih pisaca krimi romana" (Daily Express) i bestselerom Sunday Times-a. Ispunjeni mračnim spletkama, preokretima i nezaboravnim likovima, ove priče ostaviće vas budnim do kasno u noć. Još jednom, Ju Nesbe pokazao je da zaista jeste jedan od najboljih pisaca trilera današnjice.

Podelite: