Izgubljena sestra, Lusinda Rajli

Jedna od najobožavanijih saga privodi se kraju. Pitanje koje se provlačilo kroz svih šest delova sage o sedam sestara, napokon ima svoje veliko finale. "Izgubljena sestra" Lusinde Rajli je sedmi roman i bavi se potragom za izgubljenom sestrom. Misterije, putovanja, ljubav, neočekivani preokreti i porodična drama je ono što odlikuje ovu sagu.
01.10.2021.
izgubljena sestra, lusinda rajli

Lusinda Rajli poznata je po tome što u svojim delima uvek kombinuje nekoliko žanrova - njeni romani su i istorijski, i porodične drame, i ljubavni, i misterije, i putopisi. Ova žanrovska šarolikost je upravo razlog zašto ljudi obožavaju ovu spisateljicu. Njeni romani su odlično osmišljeni, a roman "Izgubljena sestra" je posebno napisan tako da ga nećete ispustiti iz ruke dok ga ne pročitate. Misterija koja traje kroz sve delove ove sage o sedam sestara, napokon se razrešava.

U ovom očaravajućem sedmom delu "Izgubljena sestra", Lusinda Rajli postavlja šest sestara u globalnu potragu za poslednjim delom koji bi moglo ujediniti njihovu porodicu. Pretražiće svet da bi je pronašli. Šest sestara bilo je na svom neverovatnom putovanju da otkriju svoje nasleđe, ali i dalje im ostaje jedno pitanje bez odgovora: ko je i gde je sedma sestra? Imaju samo jedan trag - sliku smaragdnog prstena u obliku zvezde. Potraga za pronalaskom nestale sestre provešće ih širom sveta - od Novog Zelanda do Kanade, Engleske, Francuske i Irske - ujedinivši ih u njihovoj misiji da konačno upotpune svoju porodicu. Time će polako otkriti priču o ljubavi, snazi i žrtvi koja je započela pre skoro sto godina, dok druge hrabre mlade žene rizikuju sve kako bi promenile svet oko sebe.

Lusinda Rajli rođena je u Irskoj, a nakon rane karijere u filmskoj industriji, pozorištu i televiziji napisala je svoju prvu knjigu sa dvadeset četiri godine. Njene knjige su prevedene na trideset sedam jezika i prodate u trideset miliona primeraka širom sveta. Ona je jedan od bestselera Sunday Times-a i New York Times-a. Saga o Sedam sestara, koja priča o usvojenim sestrama, postala je globalni fenomen.

Podelite: