izgubljena sestra

IZGUBLJENA SESTRA

Lusinda Rajli
Iaoko je irska spisateljica Lusinda Rajli preminula nakon duge bolesti, njene knjige nastavljaju da žive svoj život, pa je tako i sedmi nastavak serijala „Sedam sestara“ – „Izgubljena sestra“ osvanuo pred domaćim čitaocima.

Sedmi roman u serijalu Sedam sestara.
PretražIće svet da je nađu.
Svaka od šest sestara D’Aplijez prešla je neverovatan put da bi otkrila svoje poreklo, ali na jedno pitanje i dalje nemaju odgovor: ko je i gde je sedma sestra?
Imaju samo jedan trag – sliku smaragdnog prstena u obliku zvezde. Potraga za izgubljenom sestrom vodiće ih širom zemaljske kugle – od Novog Zelanda do Kanade, preko Engleske, Francuske i Irske – ujedinjujući ih u misiji da konačno upotpune svoju porodicu.
U tom njihovom nastojanju, polako izlazi na svetlost dana priča o ljubavi, snazi i žrtvovanju, koja je počela pre gotovo sto godina, kad su hrabre mlade žene rizikovale sve da bi promenile svet.„Ovaj izuzetan serijal dobio je još jedan sjajan nastavak. I u ovoj knjizi su sjajno prikazani istorijski događaji u pozadini dešavanja u životima sestara.“– Daily Mail„Ima nečeg magičnog u ovim pričama.“– Prima„ Lusinda Rajli nam Izgubljenom sestrom daje vrhunsku poduku o lepom pisanju.“– Sun

Izgubljena sestra, Lusinda Rajli

01.10.2021.

Jedna od najobožavanijih saga privodi se kraju. Pitanje koje se provlačilo kroz svih šest delova sage o sedam sestara, napokon ima svoje veliko finale. "Izgubljena sestra" Lusinde Rajli je sedmi roman i bavi se potragom za izgubljenom sestrom. Misterije, putovanja, ljubav, neočekivani preokreti i porodična drama je ono što odlikuje ovu sagu. Detaljnije

Pošalji