Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj, Štefani Štal

Međunarodni bestseler prodat u milionima primeraka. Štefani Štal je izazvala potpuni preokret u psihologiji svojom knjigom “Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj”, a sada je tu i radna sveska koja će vas detaljno provesti kroz ceo proces rada sa detetom u vama.
06.09.2021.
dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj, štefani štal

Svi mi imamo želju da budemo prihvaćeni i voljeni. U toku detinjstva razvijamo samopouzdanje i osećaj poverenja koji nam pomažu tokom čitavog života, međutim traume koje doživljavamo u detinjstvu nesvesno oblikuju i određuju čitav naš pristup odraslom životu. Dete uči i upija više nego bilo koji odrasli čovek. Kao dete smo naučili da pišemo i kao odrasli koristimo ta ista slova za ispisivanje kompleksnijih stvari. Isto je tako i sa emocijama - na temeljima naših iskustava iz detinjstva, formiraće se cela naša ličnost, te je upravo zato bitno povezati se sa našim unutarnjim detetom, jer se upravo kod njega kriju tajne za poboljšanje našeg života.

U knjizi “Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj”, Štefani Štal deli sa čitaocima svoj provereni pristup u radu sa našim unutrašnjim detetom. Nakon prve knjige, Štefani Štal nam donosi radnu svesku uz koju ćemo svakodnevno, uz jednostavne korake moći da radimo na postizanju svoje sreće. Radna sveska “Dete u tebi mora da pronađe svoj zavčaj” je moćna, maštovita i praktična radna sveska koja nam pokazuje kako odricanjem od svog „deteta u senci“ i prihvatanjem „sunčevog deteta“ možemo naučiti da rešavamo sukobe, bolje formiramo odnose i pronađemo odgovor na (skoro) bilo koji problem.

Poboljšajte svoje mentalno blagostanje uz radnu svesku koja nudi revolucionarni pristup u pronalaženju sreće. Sprijateljite se sa svojim unutrašnjim detetom i osetite promenu!

Podelite: