nastanak još jednog holivudskog remek dela

NASTANAK JOŠ JEDNOG HOLIVUDSKOG REMEK-DELA

Tom Henks
Roman "Nastanak još jednog holivudskog remek-dela" Toma Henksa nije samo priča o filmu - to je putovanje kroz američku kulturu od Drugog svetskog rata pa sve do danas. Tom Henks nam nudi dubok uvid u proces stvaranja filmskog remek-dela, kao i u skromne stripove koji su inspirisali višemilionski blockbuster. Priča se kreće od 1947. godine, kada se vojnik vraća iz rata i upoznaje svog talentovanog nećaka, pa sve do današnjih dana kada se strip iz 1970. godine transformiše u holivudsku mega-produkciju.

Uz Henksov autentičan narativ, "Nastanak još jednog holivudskog remek-dela" takođe predstavlja tri stripa koje je sam Henks kreirao, uključujući onaj koji je poslužio kao inspiracija za ovu nezaboravnu priču. Upoznajte širok spektar likova: od talentovane filmske zvezde, prelepe glumice, do ekscentričnog režisera i njegovog tima, koji svakodnevno rade iza filmskih kulisa.

Ako želite da zavirite iza zavesa filmske industrije i uživate u maštovitom pripovedanju Toma Henksa, "Nastanak još jednog holivudskog remek-dela" je obavezno štivo za vas. Sa recenzijama poput Tane Frenč i Fredrika Bakmana, jasno je da je ovaj roman doživeo velike pohvale od strane kritičara i čitalaca širom sveta. Tom Henks, u svom delu "Nastanak još jednog holivudskog remek-dela", uspeva da spoji komično, dirljivo i inspirativno u priči koja je istovremeno svedočanstvo o promenama u Americi kroz vekove.

Pošalji