Zbog vanrednog stanja Makart Store ne radi. Online knjižara radi uobičajeno.

Zbog vanrednog stanja Makart Store neće raditi do daljnjeg. Online knjižara na našem sajtu radi uobičajeno, uz manja kašnjenja u isporukama.
24.03.2020.
zbog vanrednog stanja makart store ne radi online knjižara radi uobičajeno

Dragi prijatelji Makarta,

 

Ako ste odlučili da za vreme vanrednog stanja pročitate sve ono što vam je stalno bilo u planu, a do sada niste stigli, želimo da vas obavestimo da vam Makart Distribucija i dalje može isporučiti knjige.

Kao i svi, radimo u malo promenjenim uslovima: naša knjižara Makart Store je zatvorena, ali online prodaja preko sajta funkcioniše i dalje, a naš magacin je pun knjiga. Veliki broj izdavača, čije knjige nemamo u magacinu, takođe radi (drugačije, ali rade) tako da možemo da nabavimo skoro sve što vas zanima.

Može se desiti da rokovi za isporuku budu malo promenjeni ili da do nekih knjiga trenutno ne možemo da dođemo, ali o svemu ćete biti blagovremeno obavešteni putem meila ili pozivom na telefon.

Naši vredni momci na terenu, naša prva linija odbrane, potpuno su opremljeni svom zaštitnom opremom kako bi, prilikom isporuke knjiga, bezbednost bila na prvom mestu.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve 060 050 1537 i 060 050 1567, kao i slanjem meila na makart@makart.rs.

Bićete na vreme obavešteni ukoliko dođe do novih pomena.

 

Ostanite kod kuće.

Čitajte.

Pratite nas na društvenim mrežama.

 

Vaša Makart Distribucija

Podelite: