Žanr koji nikad ne zastareva

"Pad" T.DŽ. Njumana dobio je već titulu najiščekivanijeg trilera ove godine. Dobro došli na ukrcavanje na let za Njujork.
17.03.2023.
žanr koji nikad ne zastareva

Najiščekivaniji triler godine, putovanje prepuno neizvesnosti i iznenađenja od kojih će vam zastati dah. Da li ste spremni? Upravo ste se ukrcali na let za Njujork. Našli ste sedište, spakovali prtljag, udobno se smestili i vezali pojas. U avionu su sa vama još sto četrdeset tri osobe. Posada vam je svima poželela dobrodošlicu i sve liči na još jedno sasvim obično putovanje. Ipak, vi ne znate da je trideset minuta pre leta porodica vašeg pilota oteta. Da bi njegova porodica živela, svi u avionu moraju da umru. Ultimatum je jasan: njegova žena i dvoje dece preživeće samo ako pilot sledi naređenja koja je dobio i sruši avion. Uživajte u letu.


 

Ukoliko ste ljubitelj svih tih dokumentaraca o avionskim nesrećama, nove Netfliksove adaptacije o nestalom avionu MH370 ili pak samo obožavate trilere, kao i većina čitalaca, što pokazuju mnoga istraživanja, pravi je trenutak da ugrabite novu avanturu u vazduhu, od koje zastaje dah!

Podelite: