Tri, 9, 8, 7, 6, 5, 4, SAD!

Makartov sajam knjiga 15.10-06.11. Koje su to knjige koje, na našem sajtu, možete kupiti po fantastičnim cenama od 999 din, 888 din, 777 din, 666 din, 555 din i 444 din?
18.10.2021.
tri, 9, 8, 7, 6, 5, 4, sad

Sav moj bol, 999 din (-31%)

Ova knjiga predstavlja drugačiji uvid na bend EKV, njegove članove i bogatu zaostavštinu koju su ostavili za sobom. Sav moj bol sakuplja u sebi tekstove, literarne i novinske tekstove iz pera mnogih autora iz regiona koji su bili i i dalje jesu inspirisani delom ove velike grupe.

Nova srpska pripovetka, 888 din (-63%)

Jedinstveni zbornik savremene srpske kratke proze sa više od trideset originalnih pripovedaka najboljih srpskih modernih pripovedača: Aleksandar Gatalica, Vladimir Kecmanović, Jelena Lengold, Laura Barna, Vule Žurić, Oto Oltvanji, Goran Skrobonja i mnogi drugi.

Ko stvara moju realnost, 777 din (-54%)

Ako naš um stvara naš svet, kako to da ga mi ne kontrolišemo? Da li se obmanjujemo kad mislimo da naš racionalni um ima sve pod kontrolom? Ili sami sebe ne poznajemo dovoljno dobro? Šta se zapravo nalazi unutar našeg uma i na koje načine naš um stvara naš život?

Dnevni horoskop za 366 datuma rođenja, 666 din (-66%)

Ova knjiga nastala je povezivanjem astrologije sa psihologijom i istorijom. U ovom horoskopu načinjenom po danima rođenja, čitalac će moći da pronađe ne samo sebe i osnovne podatke o svom danu, nego i o drugima, o svim svojim poznanicima i prijateljima.

Odevanje u Beogradu, 555 din (-81%)

Autorka ove knjige pokazuje kako se iznutra menjao život Beograda, kako je postepeno sticao svoju unutrašnju dinamiku i spoljnu fizionomiju, ali i kako je od turskog pograničnog grada sporo, ali uporno postajao evropski grad u kome se susreće mnoštvo kultura, jezika i uticaja.

Vabi Sabi, 444 din (-66%)

Vodič koji će vam predstaviti kako da primenite Vabi Sabi na svoj dom, izgled i lične odnose. Neka vaše okruženje bude u skladu sa ekološkim konceptima i principom održivosti. Postanite prilagodljiviji i kreativniji, napravite red u svom životu i svom domu.

Podelite: