Šta je Vim Hof metoda?

Svetski poznati guru poznat po svojoj rekordnoj izdržljivosti na niskim temperaturama, detaljno opisuje pristup zasnovan na nauci, usredsređen na srce, za poboljšanje vašeg uma, tela i performansi. "Ledeni čovek" Vim Hof deli svoju izuzetnu životnu priču i moćnu metodu za nadopunjavanje vaše snage, zdravlja i sreće.
16.11.2021.
šta je vim hof metoda

Vim Hof je postao moderna ikona za svoja zapanjujuća dostignuća, obarajući svetske rekorde izdržavajući ekstremne temperature i trčeći bosonog maraton preko pustinja i ledenih polja. Najviše od svega, pokazao nam je da ovi podvizi nisu nadljudski – već da svi imamo sposobnost da budemo jači, zdraviji i srećniji nego što smo ikada zamišljali.

U Vim Hof metodi, ovaj pionir ljudskog potencijala deli svoj jednostavan pristup sa tri stuba koji svako može da koristi da poboljša zdravlje i performanse – i vidi prave rezultate u roku od samo nekoliko dana. Formirano tokom četrdeset godina i zagovarano od strane naučnika širom sveta, Vim Hof metoda koristi tri ključna elementa hladnoće, disanja i načina razmišljanja da biste ovladali umom nad materijom i postigli nemoguće.

Vim Hof, zvani "Ledeni čovek", drži više svetskih rekorda u svojim podvizima izdržljivosti i izloženosti hladnoći. Prednosti njegove metode, koju sada praktikuju desetine hiljada, potvrđene su od strane osam univerzitetskih istraživačkih studija. Bio je predstavljen na BBC-u, VICE Media i Discoveri Channel-u.

Ovaj metod je vrlo jednostavan, vrlo pristupačan i nauka ga podržava. Svako to može, a nema predrasuda, već samo prihvatanje. Samo sloboda. Vim Hof ima poruku za svakog od nas: „Doslovno možete učiniti nemoguće. Možete da prevaziđete bolest, poboljšate mentalno zdravlje i fizičke performanse, pa čak i da kontrolišete fiziologiju, tako da se možete nositi sa svakom stresnom situacijom.“

Podelite: