Sajam knjiga u knjižari Makart Store

Ovogodišnji sajam knjiga održaće se na malo drugačiji način. Izdavači će, ove godine, sajam održati online ili u svojim knjižarama, a Makart je za vas pripremio sjajne popuste i akcije u našoj knjižari Makart store u Čumićevom sokačetu 2.
13.10.2021.
sajam knjiga u knjižari makart store

Sećate li se tog osećaja? Čini se da je bilo odavno. Štednja nekoliko meseci pred Sajam knjiga, pravljenje spiskova, istraživanje popusta i akcija koje možete naći na štandovima izdavačkih kuća, druženje sa piscima, potpisivanje knjiga, nošenje kesa, ranaca, cegera, prepunih knjiga. Neko se šeta samo oko velikih štandova, neko voli da provede vreme gore, na trećem nivou, u antikvarnicama. Kakve god da su nam bile preferencije, Sajam knjiga je oduvek bio mesto na kojem su se skupljali svi veliki ljubitelji knjige i čitanja. Iako se naša omiljena oktobarska manifestacija - Sajam knjiga ni ove godine ne održava, srećni smo što možemo da pružimo makar deo iskustva pravim i odanim ljubiteljima knjige.

Za one koji više vole da osete miris knjige, da je prelistaju, pročitaju koji pasus pre kupovine, porazgovaraju i razmene čitalačka iskustva sa našim ljubaznim i veselim knjižarima, Makart je organizovao sjajne popuste i akcije u našoj knjižari Makart store u Čumićevom sokačetu 2. Osim toga što ćete u našoj knjižari moći da uživate u knjigama velikih izdavača kao što su: Booka, Geopoetika, Štrik, Arhipelag itd, u našoj knjižari možete pronaći i malo starija izdanja koja se teže nalaze u ostalim knjižarama. I sve ovo biće na 20% popusta.

Pored popusta na sve knjige, u našoj knjižari čekaće vas i akcija 3 knjige za 990 din, sa sjajnim naslovima moderne, svetske književnosti. Osim odličnih popusta i akcija, čekaće vas i brojni pokloni. Uz svaku kupovinu preko 999 din, na poklon dobijate knjigu, a uz svaku kupovinu preko 2.999 din na poklon dobijate ceger!

Vidimo se u knjižari Makart Store, u Čumićevom sokačetu 2 (lokal 95) da pričamo o knjigama, družimo se i doživimo makar delić sajamske atmosfere!

Podelite: