Prolećno čišćenje organizma

U toku je velika akcija Prolećno čišćenje organizma, na našem sajtu! Trk da prelistate spisak i nađete svoje favorite.
16.03.2023.
prolećno čišćenje organizma

Ukoliko ste spremni da dočekate proleće, mi vam nudimo sjajan popust za kupovinu preko našeg sajta od čak 25% popusta na odabrana izdanja koja će brinuti o vašem zdravlju! Celokupni spisak možete pogledati klikom OVDE , a mi vam predlažemo nekoliko naših dosadašnjih favorita.

1. Kod gojaznosti - Džejson Fang

 

Autor knjige Kod gojaznosti, Džejson Fang tvrdi da sve što mislite da znate o gubljenju težine pogrešno je! Višak kilograma i gojaznost uzrokuju hormoni, pre svih insulin – bez izuzetka. Jedino ako razumemo posledice delovanja insulina i insulinske rezistencije, možemo trajno izgubiti težinu.

2. Prirodno lečenje štitne žlezde - Emili Lipinski

Emili Lipinski je doktor naturopatske medicine; ona takođe ima bolest štitne žlezde. Godinama seborila da dobije ispravnu dijagnozu, a zatim da kontroliše svoje simptome. Posvetivši se istraživanju iradom sa svojim pacijentima, otkrila je da je za lečenje štitne žlezde potrebno mnogo više od lekovakoji se izdaju na recept. Praktični saputnik za milione obolelih od bolesti štitne žlezde, prirodnolečenje uključuje najnovija istraživanja o zdravlju štitne žlezde, a istovremeno nudi i praktičan plan.

3. Klinika Mejo, Dijabetes - Regina Kastro

Klinika Mejo: Dijabetes je svojevrstan priručnik o dijabetesu koji je namenjen svima koji se bore sa ovom bolešću, ali i lekarima koji bi hteli da usavrše svoje znanje o ovoj oblasti. Dr Regina Kastro ovom knjigom podiže svest o dijabetesu, navikama u ishrani, fizičkoj aktivnosti, ali i gojaznosti koja se sve češće dovodi u vezu sa ovom bolešću.

4. Generalni remont organizma - dr Milovan Milošević

Milovan Milošević, doktor prirodne medicine, na svom primeru nas uči kako da zdravlje uzmemo u svoje ruke, očistimo naš organizam i na taj način podstaknemo revitalizaciju i regeneraciju obolelih organa i delova tela.
U ovoj knjizi objedinjena su znanja i iskustva svetski priznatih doktora prirodne medicine, date su recepture za pripremanje tinktura i preparata i prikupljena svedočenja onih koji su svoja prva saznanja o zdravom načinu života pronašli u Dubu, u Kući zdravlja.

 

Trk do celog spiska!

 

 

Podelite: