PRIJATELJI, LJUBAVNICI I VELIKA STRAŠNA STVAR, Metju Peri

„Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar" je sirova i neustrašiva autobiografija za koju je trebalo imati hrabrosti, a Metju Peri je bio hrabar.
17.11.2023.
prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar, metju peri

"Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar" predstavlja iskrenu i neustrašivu autobiografiju nedavno preminulog glumca Metjua Perija, poznatog po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji". Ova knjiga pruža čitaocima dubok uvid u život Perija, počev od njegovih dečjih ambicija do trenutka slave, suočavanja sa zavisnošću i oporavka nakon ozbiljne zdravstvene krize.

Metju Peri, sa prepoznatljivim tonom koji karakteriše njegov humor, otkriva svoju priču sa mnogo čendlerovskih opaski i sarkazma. Knjiga istražuje Perijevu razorenu porodicu, želju za priznanjem i ogromnu prazninu unutar njega koju nije mogao ispuniti ni ostvarenjem najvećih snova. Autentičnost ovog dela dolazi do izražaja kroz Perijevu sirovu iskrenost o borbi sa zavisnošću i dubokim bolom koji je nosio u sebi.

Poseban fokus stavljen je na Perijev oporavak nakon zdravstvene krize koja je ugrozila njegov život. Čitaoci će dobiti uvid u njegovu hrabrost i snagu koju je pokazao tokom ovog izazovnog perioda. Pored toga, knjiga donosi i osećanja autora povodom popularnosti serije "Prijatelji" i deli priče o kolegama i drugim zvezdama koje su obeležile njegov životni put.

Marta Kaufman, suosnivačica NBC serije "Prijatelji", ističe značaj ove knjige u hrabrosti autora da podeli svoju priču. "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar" ocenjuje kao sirovu, hrabru i neizmerno vrednu autobiografiju koja ostavlja snažan utisak na čitaoce. Ova knjiga ne samo da pruža uvid u život jednog od omiljenih glumaca, već i inspiriše svojom iskrenošću i snalažljivošću u suočavanju sa životnim izazovima.

Podelite: