Na terapiji sa...

Na popustu od 25% su odabrana izdanja K.G. Junga, S, Frojda, E. Froma i E. Berna, odnosno izdanja koja se bave ovim autorima. Za porudžbine preko 1999 din dobijate planer na poklon i imate besplatnu* dostavu. *Odnosi se na porudžbine iz Srbije.
18.05.2023.
na terapiji sa

U trenucima kada smo na početku nove denecije, kada nas različita, uglavnom loša, dešavanja prate od početka meseca, kada smo preplavljeni uglavnom nekvalitetnim sadržajima koji se plasiraju na društvene mreže i nacionalne televizije, pravi je trenutak da se okrenemo sebi i svojim najbližima.

Koliko je važno otvoreno govoriti o mentalnom zdravlju i istim se baviti, edukovati, kako najmlađe, tako i stariju populaciju, govori u prilog činjenica da danas možemo naići na različita istraživanja koja se bave upravo ovom temom, naročito nakon pandemije virusa Kovid19.

Zato, trk na CEO SPISAK knjiga koje su se našle na ovom posebnom popustu i što pre odaberite poklon za sebe ili dragu osobu. Saznajte nešto više o svojim snovima, o nesvesnom, o kreiranu samopouzdanja i svim ostalim bitnim temama za razvoj koje smo poslednjih meseci zaboravili.

Podelite: