Makart na 66. Međunarodnom sajmu knjiga

S nestrpljenjem i uzbuđenjem obaveštavamo sve ljubitelje pisane reči da će Makart i ove godine imati svoje uobičajeno mesto na 66. sajmu knjiga - u Hali 4 beogradskog sajma.
19.10.2023.
makart na 66 međunarodnom sajmu knjiga

Kao što je to postala tradicija, Makart će ponovo biti most između čitalaca i izdavača, predstavljajući najnovija izdanja i klasike koji nikada ne zastarevaju.

Makart, poznat po svojoj posvećenosti književnosti, nastavlja svoju misiju da približi knjige svim generacijama i svim čitaocima, pa ni ovogodišnji sajam neće biti izuzetak.

Posetioci će imati priliku da se upuste u svet knjige kroz bogat izbor naslova najpoznatijih domaćih i stranih autora, ali i da otkriju nova imena koja obećavaju i čija će dela sigurno obogatiti književnu scenu.

U eri digitalizacije, kada se sve više ljudi okreće elektronskim formatima čitanja, sajmovi knjiga postaju oaze u kojima se čitalačka strast ponovo budi. Makart je svestan tog izazova i stoga pruža jedinstveno iskustvo koje spaja tradicionalno i moderno, podsećajući nas na nezamenjivu vrednost fizičke knjige.

Potrudili smo se da napravimo poseban izbor i da na našem štandu izložimo najbolje od najboljih – i izdavača i pojedinačnih naslova koji su bili u centru paženje tokom ove godine. A naročito nam je drago što ćemo zajedno sa prijateljima iz Trećeg trga i Blum izdavaštva, predstaviti i ovogodišnjeg dobitnika nobelove nagrade za književnost – Juna Fosea.

Odvojili smo mesto i za Makartove BookTube preporuke, za biznis kutak, imamo i deo sa popularnom psihologijom, ali i knjige na posebnom akcijskom sniženju.

A od prijatelja iz susedstva, ugostićemo Jesenski i Turk, spremili smo oko 150 njihovih naslova. Makart je ponosan što može da doprinese kulturnoj razmeni i obogati svet književnosti.

Dođite na sajam knjiga. Očekujemo vas sa otvorenim knjigama i širokim osmehom!

Podelite: