Kraljevstvo pepela, Sara Dž. Mas

Nezaboravna epska završnica serijala "Stakleni presto". Sara Dž. Mas maestralno privodi kraju jedan od najuzbudljivijih tinejdž serijala knjigom "Kraljevstvo pepela"
15.11.2021.
kraljevstvo pepela, sara dž mas

Glavna junakinja romana "Kraljevstvo pepela" autorke Sare Dž. Mas se zaklela da će spasiti svoj narod ― ali uz ogromnu cenu. Zaključana u gvozdenom kovčegu od strane kraljice vila, ona mora da se oslanja na svoju vatrenu volju dok trpi mesece mučenja. Pošto je zarobljena, prijatelji i saveznici su razbacani u različite sudbine. Neke veze će postati još dublje, dok će druge biti zauvek prekinute.

Poslednja knjiga "Kraljevstvo pepela" u uzbudljivoj seriji "Stakleni presto", donosi zadivljujući kraj. Događaji u okviru "Carstva oluja" ostavili su Elin zaključanu u gvozdenom kovčegu za svoj narod, a mučila ju je Mejv, kraljica vila. Iako je njena odluka da ne popušta u svojim zahtevima, svaki dan koji prođe približava je slomu. Sara Dž. Mas radi tako sjajan posao u izgradnji tenzije, a to je posebno uočljivo u ovoj knjizi. Definitivno postoji mnogo mračnija vibracija u ovoj knjizi nego u njenim prethodnim knjigama. Razvoj karaktera je veoma dobro urađen, a kao i uvek, a romanse u ovom romanu su, takođe, odlično opisane.

Knjiga "Kraljevstvo pepela" prvi put se u svetu pojavila 2018. godine, kada je i dobila nagradu "Goodreads choice awards".

Podelite: