Izabran novi pobednik

Izabran novi pobednik Sredinom godine počeli smo sa nagrađivanjem vaših komentara na našem sajtu i sa velikim zadovoljstvom nastavljamo i dalje sa ovom akcijom, jer smo naišli na divne komentare, veliko interesovanje i mnogo sjajnih prikaza.
20.09.2022.
izabran novi pobednik

Izabrali smo novog pobednika! Ovaj septembar počinjemo odabirom komentara za jednu toplu priču, tamna da se ušuškamo pred jesen i zimu. U pitanju je Katarinin komentar ostavljen za knjigu Alehandra Palomasa MAJKA.

Zahvaljujući ovom komentaru, Katarini je pripala nova knjiga Delfin de Vigan, "Deca su zakon". A ukoliko vas zanima nešto više o voom sjajnom romanu, možete pročitati opis i poručiti ga klikom na link ispod.

Za naredni krug smo pripremili sjajni roman Želimira Periša, o kom nešto više, ove nedelje, imate priliku da čujete i od samog autora zahvaljujući sjajnom razgoovu na našem YouTube kanalu. Ukoliko niste još uvek preslušali Zoranine utiske, trk do VIDEA.

Nestrpljivi smo da saznamo kome će pripasti "Mladenka Kostonoga", srećno i čitamo se na sajtu!

U obzir će biti uzeti samo komentari ostavljeni na sajtu makart.rs, a možete ih ostaviti na neograničenom broju knjiga. Sledećeg dobitnika biramo 15. oktobra, srećno svima i čitamo se na sajtu!

 

Podelite: