Dostava SAMO 99 din. Besplatna dostava za kupovinu preko 1999 din

IV ČUMIĆ BOOK FEST

ČETVRTI ČUMIĆ BOOK FEST

Četvrti Čumić Book Fest – mesto dobrih knjiga i još boljih cena
Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16. do 20. maja u samom centru grada – Čumićevom sokačetu, na platou ispred knjižare Makart Store.
25.04.2018.
iv čumić book fest Četvrti Čumić Book Fest – mesto dobrih knjiga i još boljih cena
Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16. do 20. maja u samom centru grada – Čumićevom sokačetu, na platou ispred knjižare Makart Store.
Ovo urbano srce grada postaće tokom ovih pet majskih dana interaktivan izložbeno-prodajni prostor, gde će se naći knjige svih relevantnih domaćih izdavača. Koncept festivala je uvek isti: najbolje knjige i najbolji izdavači, popust od 20 % na sve knjige, niz uzbudljivih dešavanja na bini tokom popodneva i večeri, a novitet su koncerti na krovu i Tvoj(a) T-shirt zona, gde će se na jednom mestu okupiti kreatori unikatnih majica.
Najbolji izdavači, najbolje knjige, najbolje cene
Posetioci će na ČČBF-u biti u prilici da izaberu najnovije naslove preko 60 eminentnih srpskih izdavača, kao što su Booka, Geopoetika, Laguna, Vulkan, Arhipelag, Akademska knjiga, Arete, Kontrast, Clio, Dereta, Odiseja, Urban Reads, Lom i mnogih drugih, ali i izdavača iz regiona poput Frakture (HR) i Buybooka (BiH). Sve knjige će se naći na jedinstvenom popustu od 20 %.
„Zona crvene“ ČČBF-a
Novitet ovogodišnjeg Čumić Book Festa je i „ZONA CRVENE“ gde će se na jednom mestu naći ogroman broj izdanja od kojih će posetioci moći da izaberu 5 knjiga za samo 995 dinara, uz mogućnost da svaku sledeću knjigu sa ove akcije kupe za 199 din.
Koncert(i) na krovu
Čumić Book Fest je od samog početka zamišljen kao višednevni multimedijalni događaj, pa će tokom festivalskih dana posetioci moći da prisustvuju besplatnim koncertima, koji su zamišljeni kao jedinstvena „svirka na krovu“. Sa visina Čumićevog sokačeta, beogradska publika će moći da čuje Koleta iz Velikog prezira, Borisa Mladenovića iz Jarbola, kao i Nenada Marića – Kralja Čačka.
Tvoj(a) T-Shirt Zona
Zamišljena kao specifičan festival u okviru festivala, ova zona ČČBF-a okupiće kreatore unikatnih majica, kao autentičnog i urbanog modnog detalja. Svoje učešće potvrdili su, između ostalih, i Škrabac, Dechko Tzar, Kerefeke, Two birds...
Tribine
Prateći program ČČBF odavno je ustalio i raznovrsne tribine na temu književnosti i umetnosti uopšte. Teme razgovora će i ove godine biti zanimljive – pričaće se o tome zašto profesori ne vole da se smeju; o tome zašto pišemo, čitamo i gledamo horore; da li je knjiga uvek bolja od filma; da li regionalna književnost može da pomiri nepomirljive; o najuticajnijim SF piscima današnjice; šta su klasici XXI veka.
Učestvuju Teofil Pančić, Muharem Bazdulj, Aleksandar Šurbatović, Ivan Bevc, Flavio Rigonat, Darko Tuševljaković, Oto Oltvanji, Dejan Ognjanović, Dejan Zečević, Petar Janjatović, Dimitrije Vojinov i mnogi drugi.
Kreativna radionica crtanja za decu
Već drugu godinu u okviru ČBF-a održava se i kreativna radionica crtanja, koju vodi ilustrator Politikinog Zabavnika Dragan Maksimović. Tema ovogodišnje radionice je Nacrtaj Gašu, a inspirisana je fimom „Gaša šeprtlja“ koji se nedavno pojavio u bioskopima. Radinica se održava u subotu i u nedelju od
11 h.
Podelite: