Dostava SAMO 99 din. Besplatna dostava za kupovinu preko 1999 din

Bibliotekarska je muka pregolema

Ako volite knjige sigurno često pomislite kako nema boljeg zanimanja od bibliotekara. Imate dovoljno vremena da i sami čitate na poslu, dajete i slušate savete o knjigama koje vredi pročitati i uopšte obogaćujete život drugima upoznajući ih sa čudesnim svetom knjiga. Da to i nije baš uvek tako posvedočli su nam bibliotekari koji su ispričali dosta čudne priče o svakodenvnim dešavanjima u tišini biblioteke.
10.06.2019.
bibliotekarska je muka pregolema

Ako volite knjige sigurno često pomislite kako nema boljeg zanimanja od bibliotekara. Imate dovoljno vremena da i sami čitate na poslu, dajete i slušate savete o knjigama koje vredi pročitati i uopšte obogaćujete život drugima upoznajući ih sa čudesnim svetom knjiga. Da to i nije baš uvek tako posvedočli su nam bibliotekari koji su ispričali dosta čudne priče o svakodenvnim dešavanjima u tišini biblioteke. Ovo su samo neki od njih:

  1. Muzikalni nudista – nepoznati muškarac je na krajevima video-kaseta koje su se mogle iznajmiti u biblioteci snimio sebe kako nag (glava mu se nije videla) svira ksilofon. Barem da je bio zgodan.
  2. Tajanstveni cenzor – nepoznata osoba je u ljubavnim romanima crnim flomasterom precrtavala sve psovke i prostote ali je ostavila scene seksa.
  3. Pregažena knjiga – korisnik je vratio knjigu sa vidljivim tragovima guma na koricama koje su nekim čudom ostale neoštećene.
  4. Nesvakidašnji obeleživači knjiga – kada na brzinu moramo da prekinemo čitanje dohvatimo prvu stvar koja nam je pod rukom kako bismo obeležili stranu. Tako smo među stranicama zatekli (ne sve u istoj knjizi) – polupojedenu pitu s mesom, tortilju, pileće krilce sa sve kožicom i uginulu bubašvabu.
  5. Mačija misterija – kada je ujutru došla na posao biblioterarka je zatekla mačora kako drema na jednoj od polica. Nije poznato kada i kako je uspeo da uđe unutra jer su svi prozori i vrata bili zatvoreni. Postao je maskota biblioteke.
  6. Skupa zaboravnost – pošto se jako žurila jedna od korisnica je ostavila knjige na pultu, a sa njima i svoj Mekbuk Er. Srećom, bilo je to u prepodnevnoj smeni pa je mogla da se istog dana vrati po njega.
  7. Golišavo iznenađenje – kada je jedan od bibliotekara želeo da prekrati miran dan na poslu uzeo je jedan od DVD filmova sa Morganom Frimanom iz bibliotečke zbirke i pustio ga na svom kompjuteru. U prvoj sceni umesto tamnoputog glumca iznenadilo ga je žensko poprsje jer je neko od korisnika disk zamenio lošom kopijom porno filma.

 

 

 

Podelite: