Akcija: DONCAFE & MASCOM

U saradnji sa Doncafe i izdavačkom kućom Mascom Publishing pripremili smo vam pakete koje sadrže po jednu zanimljivu knjigu, Doncafe 3 sec 2 1 black 8+2 gratis (80g) i termos. Pravi poklon za ljubitelje kulinarstva i kafe!
31.05.2020.
akcija doncafe mascom

Paket 1: LAKO DO ZDRAVOG OBROKA + Doncafe 3 sec 2 1 black 8+2 gratis (80g) i termos.

Lorejn kuvanju pristupa opušteno i zato je svi vole. U ovoj knjizi nas uči kako da spremamo ukusna, a ujedno zdrava i hranljiva jela.

https://www.makart.rs/knjige/knjiga-lako-do-zdravog-obroka-lorejn-paskal-33630

 

Paket 2: ZDRAV APETIT + Doncafe 3 sec 2 1 black 8+2 gratis (80g) i termos.

Paklena kuhinja i Master šef samo su neki od televizijskih formata koji su Gordona Remzija učinili jednom od najsjajnijih kulinrskih zvezda današnjice.
U knjizi Zdrav apetit, koja je postala bestseler, Remzi daje veliki broj saveta kako da održite i poboljšate svoje zdravlje i fizičku spremu: „Uobičajeni izgovor glasi: sve znam, ali nemam vremena. Moj radni dan je prebukiran, verujte. Ali, da biste vežbali, ne morate uvek satima da trčite ili vežbate u teretani. Nekada mogu da posluže i kratke i brze šetnje po parku (ili do posla i nazad ili do prodavnice i nazad). Najbolji način da ubrzate rad srca jeste da zaobiđete lift i popnete se nekoliko spratova stepenicama. To su zamene koje koristim kad sam na putu i kada nemam vremena da odem u teretanu.”

https://www.makart.rs/knjige/knjiga-zdrav-apetit-gordon-remzi-18447

 

Paket 3: ZDRAVIJE IZ RERNE + Doncafe 3 sec 2 1 black 8+2 gratis (80g) i termos.

100 savršenih niskokaloričnih recepata neodoljive Lorejn ilustrovanih fenomenalnim fotografijama!

https://www.makart.rs/knjige/knjiga-zdravije-iz-rerne-lorejn-paskal-17653

 

Paket 4: RUDOLFOVI KAPKEJKOVI + Doncafe 3 sec 2 1 black 8+2 gratis (80g) i termos.

Dobra poslastica je zaista slatka kao ljubav, upravo zato što je i ljubav jedan od sastojaka.
Mislim da su kapkejkovi najlepši primer „demokratske poslastice”. Oni su za svakoga i nemaju imidž otmenog slatkiša. Osim toga, toliko se jednostavno spremaju da gotovo i nije potrebna neka posebna oprema.

https://www.makart.rs/knjige/knjiga-rudolfovi-kapkejkovi-rudolf-van-vin-17655

NAPOMENA: Fotografije su informativnog karaktera. Dezeni termosa i termos-čaša ne moraju nužno biti isti kao dezeni termosa i termos-čaša u paketima.

Podelite: