Početna»Knjige»SNAGOM VOLJE DO IDEALNE TELESNE TEŽINE - lečenje gojaznosti
snagom volje do idealne telesne tezine - lecenje gojaznosti knjiga predrag nenadic

SNAGOM VOLJE DO IDEALNE TELESNE TEŽINE - lečenje gojaznosti

Izdavač: Fineks d.o.o.
Žanrovi: Priručnici, Zdravlje
Broj strana: 160
Pismo: Ćirilica
Povez: Mek
576rsd
480rsd
U svojoj novoj knjizi “Snagom volje do idealne telesne težine”, autor sveobuhvatno pristupa rešavanju problema gojaznosti, kao prisutnoj epidemiji. Svojim  savetima on upućuje, sve one kojima je pomoć  u borbi protiv ove “podmukle”  bolesti  potrebna, na način kako da se sa njom izbore  i na kraju je pobede. U knjizi ćete takođe prepoznati  način kako da ovladate...U svojoj novoj knjizi “Snagom volje do idealne telesne težine”, autor sveobuhvatno pristupa rešavanju problema gojaznosti, kao prisutnoj epidemiji. Svojim  savetima on upućuje, sve one kojima je pomoć  u borbi protiv ove “podmukle”  bolesti  potrebna, na način kako da se sa njom izbore  i na kraju je pobede. U knjizi ćete takođe prepoznati  način kako da ovladate svojom voljom, a zatim kako da tu  stečenu “snagu volje” pravilno usmerite. Čitajući ovu knjigu naučićete kako da tu “snagu volje” pretvorite u vaše moćno oružije protiv  neprijtelja koji vas sprečavaju da vladate svojim organizmom, u meri  koliko vam je potrebno, da živite zdravo i racionalno iskoristite sve funkcionalne sposobnosti svoga tela.
Precizno, stručno i iskustveno vođenom terapijom, kao i naučno potkrepljenom  profilaksom koju u ovoj knjizi preporučuje, autor ove knjige će vas  sigurno dovesti do cilja, do vaše idealne telesne težine, a zatim i obučiti kako tu težinu trajno da zadržite i izbegnete često vrlo opasan jo-jo efekat. 
Ova knjiga vas svakako neće umoriti, već naprotiv, učiniće da joj se često vraćate sve dok ne ovladate umećem pravilne ishrane, pa tako  svoj život učinite lakšim i radosnijim.
Vi svoju životnu perspektivu i budućnost držite u svojim rukama, u svojoj glavi. Vaša odluka da svoj organizam  učinite funkcionalnim, a život zdravim, normalnim i lepšim je jedina ispravna. Život bez viška kilograma i sa idealnom telesnom težinom vam nudi više izbora nego puko robovanje hrani.  Hranom treba da vladate vi, a ne ona vama, ona mora da bude u funkciji vašeg organizma i zdravlja, a nikako da postane uzrok neke bolesti.  Čovek je zdrav onoliko koliko se pravilno hrani.                                                            
više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji