Početna»Knjige»PRIRUČNIK ZA OBIČAN ŽIVOT
prirucnik za obican zivot knjiga mila tanasijevic mihajlovic

PRIRUČNIK ZA OBIČAN ŽIVOT

Izdavač: IBN Studio
Žanrovi: Priče
Pismo: Latinica
Povez: Mek
650rsd
550rsd
“Priručnik za običan život” Mile Tanasijević Mihajlović je zbirka kratkih tematskih priča, inspirisanih ličnim sećanjima i pažljivo odabranim  situacijama iz svakodnevnog zivota. Pisana jednostavnim,  iskrenim i dinamičnim stilom, ova interesantna knjiga prožeta je snažnim emocijama sa kojima će se čitaoci lako identifikovati, a koje su često potisnute brzinom savremenog života ili...

“Priručnik za običan život” Mile Tanasijević Mihajlović je zbirka kratkih tematskih priča, inspirisanih ličnim sećanjima i pažljivo odabranim  situacijama iz svakodnevnog zivota. Pisana jednostavnim,  iskrenim i dinamičnim stilom, ova interesantna knjiga prožeta je snažnim emocijama sa kojima će se čitaoci lako identifikovati, a koje su često potisnute brzinom savremenog života ili skrivene usled nametnutih društvenih normi. Knjiga nenametljivo podseća čitaoce na istinske ljudske vrednosti i lepotu običnog življenja, podstičući ih da samo oslobode dobro i lepo koje već nose u sebi.

Autor Mila Tanasijević Mihajlović rođena je u Beogradu 1973. godine. Diplomirala je istoriju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Priče koje objavljuje na Facebook strani Mila Mikena privukle su za kratko vreme hiljade čitalaca i to interesovanje se svakodnevno povećava. Živi i piše u Kaliforniji. Ovo je njena prva knjiga.

više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji