Početna»Knjige»Batman: Noćobdija (DC LEGENDE 2)
batman nocobdija dc legende 2 knjiga mari lu

Batman: Noćobdija (DC LEGENDE 2)

Izdavač: URBAN READS
Žanrovi: Tinejdž
Broj strana: 260
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 13 x 20
899rsd
719rsd
Pre nego što je postao Betmen, bio je samo Brus Vejn: nepromišljeni mladić spreman da prekrši sva pravila zbog devojke koja bi mogla biti njegov najveći neprijatelj. Noćobdije terorišu Gotam, a Brus Vejn je sledeći na njihovom spisku.Oni ubijaju pripadnike gradske elite, jednog po jednog, okrećući prethodno bezbednosne sisteme njihovih velelepnih vila protiv njih i pretvarajući ih u...Pre nego što je postao Betmen, bio je samo Brus Vejn: nepromišljeni mladić spreman da prekrši sva pravila zbog devojke koja bi mogla biti njegov najveći neprijatelj. 

Noćobdije terorišu Gotam, a Brus Vejn je sledeći na njihovom spisku.
Oni ubijaju pripadnike gradske elite, jednog po jednog, okrećući prethodno bezbednosne sisteme njihovih velelepnih vila protiv njih i pretvarajući ih u smrtonosne klopke. Za to vreme, Brus tek što je napunio osamnaest godina i sprema se da preuzme kontrolu nad porodičnim bogatstvom, kao i vlasništvo nad Industrijom Vejn i svim tehnološkim inovacijama koje se tamo prave. No nakon bliskog susreta s policijom, kažnjen je društveno-korisnim radom u Ludnici Arkam, ozloglašenom zatvoru u koji su smešteni najsvirepiji gradski zločinci.
Medlin Volas je genijalna ubica… i Brusova jedina nada.
U Arkamu, Brus upoznaje Medlin, nadarenu devojku povezanu s Noćobdijama. Šta sve ona krije? I zašto odbija da priča s bilo kim izuzev s Brusom? Stoga on dobija zadatak da razotkrije tu misteriju po imenu Medlin. No, hoće li uspeti da je navede da mu poveri svoje tajne, ili će on njoj pružiti informacije neophodne da ceo Gotam baci na kolena? I dok mu se Noćobdije prikradaju sve bliže, Brus nevoljno ide mračnom ivicom koja razdvaja poverenje od izdaje… 
više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji