žrtva 2 117
899 rsd999 rsd
Ušteda 100 rsd (10%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

ŽRTVA 2.117

Jusi Adler-Olsen
Žrtva 2.117 je uzbudljiv triler za koji je autorka pronašla inspiraciju u nedavnim političkim događajima. Ova uverljiva i napeta priča prati pozadinu ubistva jedne žene, navodno bezimene žrtve, čija sudbina nosi veliku tajnu.
Podelite:

Sektor Q suočava se sa najzahtevnijim i najemotivnijim slučajem do sada.
Beživotno telo žene izbačeno je na obalu Kipra. Novine je spominju samo kao žrtvu 2.117, jer je dve hiljade sto sedamnaesta izbeglica koja je izgubila život u vodama Mediterana. Ali žena bez imena nije se utopila dok je tragala za boljim životom. Ona je ubijena.
Trojici muškaraca ova žrtva znači mnogo više. Tinejdžeru koji krije identitet iza kompjuterskog ekrana, njena smrt postaće savršen izgovor da oslobodi svoje ubilačke nagone. Surovom mučitelju iz ozloglašenog zatvora Sadama Huseina, ona je samo prvi korak u zaveri koju je smišljao godinama. A za Asada iz Sektora Q, ova žena je veza sa davno zakopanom prošlošću.

Jusi Adler - Olsen, Žrtva 2.117

07.05.2020.

Žrtva 2117 je još jedan nastavak serijala autorke Jusi Adler-Olsen u kome se Sektor Q suočava sa najtežim slučajem do sada – ubistvom žene za koju se isprva verovalo da je još jedna u nizu ratnih izbeglica koja se udavila na Mediteranu pokušavajući da dođe do boljeg života. Detaljnije

Pošalji