životne mudrosti
855 rsd950 rsd
Ušteda 95 rsd (10%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

ŽIVOTNE MUDROSTI

Rejčel Nomi Remen
Knjiga Životne mudrosti doktorke Rejčel Nomi Remen je bestseler koji je mnogima pomogao da se vrate na izvorne životne vrednosti. Ova knjiga donosi niz mudrih i istinitih priča koje će nam vratiti veru u ljude, naučiti da slušamo jedni druge i da se fokusiramo na život i njegov istinski smisao.
novo
Podelite:

Ono što radimo da preživimo obično se razlikuje od onoga što bi trebalo da radimo kako bismo živeli.
Ova specijalno ažurirana verzija bestselera Njujork Tajmsa, Životne mudrosti, bavi se istim duhovnim problemima zbog kojih je original postao bestseler: patnjom, značenjem, ljubavlju, verom i čudima.
„Uprkos fenomenalnim moćima tehnologije, mnogi od nas i dalje ne žive dobro”, kaže dr Rejčel Remen. „Možda bi trebalo ponovo da slušamo priče koje jedni drugima možemo da ispričamo.” Dr Remen može da zahvali na svojoj jedinstvenoj perspektivi kada je reč o lečenju tome što je lekar, profesor medicine, terapeut, i što već dugo izlazi na kraj sa hroničnom bolešću. Dr Remen nas poziva da slušamo dušom.Ova izuzetna kolekcija istinitih priča koristi princip „mudrosti kuhinjskog stola” - zajedničkog iskustva ljudske tradicije, koja nam pokazuje život u svoj njegovoj moći i misteriji i podseća nas da su stvari koje ne možemo da izmerimo možda stvari koje na kraju podržavaju i obogaćuju naše živote.

Pošalji