životna inspiracija
968 rsd1.210 rsd
Ušteda 242 rsd (20%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

ŽIVOTNA INSPIRACIJA

Džon Demartini
Životna inspiracija je prava knjiga za sve one koji su u potrazi za svojim originalnim JA, iako je prvenstveno pisana za mlade ljude koji još uvek tragaju za svojim ciljem. Dr Džon Demartini nas uči tome kako da otkrijemo, a zatim i dođemo do onoga što zaista želimo u životu, umesto da svoj vek proživimo u očekivanjima drugih. U svakom poglavlju knjige dobijamo jednostavne vežbe koje će nas naučiti da živimo život kakav želimo.
preporučujemo
Podelite:

Otkrijte snagu u planiranju svog života tako da postanete ono što zaista volite da budete, a ne ono što neko drugi misli da bi trebalo da budete.

Utemeljena na programu izvorno smišljenom za mlade ljude koji se još traže u životu, knjiga dr Džona Demartinija Životna inspiracija zapravo je knjiga za čitaoce svih uzrasta. Svejedno da li ste pripadnik mlade generacije, ili ste prosto mladi u duši, ova knjiga će vas podstaknuti da pronađete svoj pravi životni poziv, ono za šta ste istinski nadareni. Uradite navedene jednostavne vežbe iznete u svakom poglavlju, primenite to što ste u njima naučili, i time ćete:

  • razjasniti sebi šta je ono čemu biste voleli da posvetite život
  • snažno preneti svoju viziju drugima
  • zarađivati novac radeći ono što volite
  • razrešiti sve emocije koje vas ometaju u onome što je zapravo vaša svrha
  • otkriti snagu u planiranju svog života tako da postanete ono što zaista volite da budete, a ne ono što neko drugi misli da bi trebalo da budete.

Nakon ove knjige postaćete savršeno svesni sopstvene vizije sebe, razumećete suštinsku razliku između toga šta znači biti vođa i biti sledbenik, i uvidećete kako da se postavite kao uzor drugima radeći ono što volite. Pokrenućete dalekosežan „efekat širenja krugova na vodi“, započinjući divno putovanje ka ispunjenom i svrsishodnom življenju.

Pošalji