život je roman

ŽIVOT JE ROMAN

Gijom Muso
Neizmerno zanimljiva knjiga Život je roman je priča o neobjašnjivom nestanku trogodišnje devojčice iz stana tokom igranja žmurke sa svojom majkom, poznatom spisateljicom koja se uvek krije od očiju javnosti.Ona će uspeti da dođe do pisca na drugoj strani Atlantika koji zna rešenje ove misterije. Gijom Muso je u ovom romanu koji govori o moći knjiga, još jednom pokazao kakav je pisac.

Za njega, sve je već bilo napisano.
Za nju, sve je tek trebalo da se napiše.

„Jednog aprilskog dana, moja trogodišnja ćerkica Keri nestala je dok smo se igrale žmurke u našem stanu u Bruklinu.“

Tako počinje priča Flore Konvej, slavne spisateljice poznate po tome da se krije od očiju javnosti. Nema objašnjenja za Kerin nestanak: vrata i prozori u stanu bili su zatvoreni, kamere postavljene u staroj zgradi u Njujorku nisu zabeležile provalu. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate.

U isto vreme, na drugoj strani Atlantika, pisac slomljenog srca krije se među zidovima stare, oronule kuće.Samo on drži u rukama rešenje ove misterije. A Flora će ga pronaći.Bestseler bez premca.U tri čina, prepun dramatičnih obrta, novi roman Gijoma Musoa veličanstvena je priča o moći knjiga i želje za životom njegovih likova.

Pošalji