želja

ŽELJA

Nikolas Sparks
1996. je bila godina koja je promenila sve za Megi. Poslana sa šesnaest godina da živi sa tetkom koju je jedva poznavala u Okrakoku, zabačenom selu, mogla je da misli samo na prijatelje i porodicu koje je ostavila za sobom. Sve dok ne upozna Brajsa, jednog od retkih tinejdžera na ostrvu. Knjiga "Želja" je najnovije delo Nikolasa Sparksa.

Ako biste imali na raspolaganju samo jednu želju, šta biste poželeli?

Godine 1996. šesnaestogodišnja Megi Doz počela je da živi u selu Okrakoku na ostrvima Severne Karoline kod tetke koju je jedva poznavala. Bila je usamljena i nesrećna dok nije upoznala Brajsa Triketa, jednog od retkih tinejdžera u varošici. Vedar, iskren i tek primljen na Vest Point, Brajs će je upoznaje sa fotografskom umetnošću, strašću koja će odrediti njen život. Pokloniće joj i savršeni poljubac, ali i još nešto, mnogo važnije od svega.

Godine 2019. Megi je već renomirana fotografkinja. Svoje vreme provodi u vođenju uspešne galerije u Njujorku i fotografisanju udaljenih lokacija širom sveta. Kada se iznenad suoči sa medicinskom dijagnozom, sve više mora da se oslanja na pomoć svog mladog asistenta.Dok odbrojavaju dane pred Božić, Megi počinje da mu priča priču o jednom davnom Božiću, decenijama ranije i jedinoj želji koju ima. Pred nama je knjiga "Želja" Nikolasa Sparksa.

„Nema oka koje neće zasuziti nad ovom knjigom.“– Daily Mirror

„Nikolas Sparks je sa razlogom među najpoznatijim piscima Amerike i Evrope: on piše priče koje razotkrivaju žudnju za našom najvrednijom dragocenošću – ljubavlju.“– Mobile Register

Pošalji