želim i hoću

ŽELIM I HOĆU

Mihail Labkovski
"Želim i hoću" Mihaila Labkovskog, psihologa sa dugim stažom, knjiga je o pravilima koja će vam zauvek promeniti život. Forbs ga je uvrstao u najpoznatije psihologe Rusije, a ovo delo najprodavanija je knjiga u istoriji ruske publicistike. Dozvolite da vas šokira, iznenadi, pomogne i nauči strpljenju.

ŠEST PRAVILA ZA SREĆAN ŽIVOT ILI PRIMENA LABKOVSKI METODA U PRAKSI!

Mihail Labkovski je psiholog sa preko 40 godina iskustva, autor knjiga i jedinstvene metodologije „6 pravila“. Magazin Forbes ga je proglasio jednim od najpoznatijih psihologa u Rusiji. Prva knjiga Labkovskog „Želim i hoću“, je najprodavanija knjiga u istoriji ruske publicistike. Ona sadrži praktične savete o tome kako da promenite svoj život na bolje, da se oslobodite straha, da budete srećni i da uvek radite ono što želite. Zahvaljujući svojim emisijama na radiju i televiziji, kao i javnim konsultacijama, Mihail Labkovski je promovisao ideju psihologije, učinio je dostupnom i ulazio u svaku kuću.
Posebnost pristupa Labkovskog je njegova – konkretnost. On uvek daje najjasniji odgovor na svako najteže pitanje. Njegovi iskazi i saveti toliko su radikalni da su mnogi u početku iznenađeni, ako ne i šokirani. Autor se u svojim preporukama ne krije iza pojednostavljenog jezika, već jasno izlaže uzroke problema. I što je najvažnije, on znakako da se konkretan problem reši – bez rovarenja po psihološkim traumama iz detinjstva i pomne analize vaše prošlosti.
Novo, dopunjeno izdanje dobilo je predgovor i poglavlje u kojem psiholog Mihail Labkovski detaljno analizira svako pravilo, govori o detaljima i objašnjava metode, kako bi bile lakše primenljive kako bi život postao lakši, jasniji i srećniji.
Mihail Labkovski je potpuno uveren u to da čovek može i ima pravo da bude srećan i da radi samo ono što želi. Njegova knjiga govori o tome kako da razumete sebe, pronađete mir i naučite da se radujete životu.
Autor se pita zašto ne uživamo u životu: odakle svesne i nesvesne strepnje, strahovi, nesposobnost da razumemo sebe i gradimo odnose sa drugim ljudima?
Posebnost pristupa Labkovskog je njegova konkretnost jer daje najjasniji odgovor na svako teško pitanje.
Autor se u svojim preporukama ne krije iza pojednostavljenog jezika, već jasno izlaže uzroke problema. I što je najvažnije, on zna kako da se konkretan problem reši – bez rovarenja po psihološkim traumama iz detinjstva i pomne analize vaše prošlosti.
Ako neko ima znanje i želju, onda je sasvim moguće promeniti sebe i svoj život nabolje, a svrha objavljivanja ove knjige je lična sreća svakog ko je pročita.

Pošalji