budi moćna

BUDI MOĆNA

Džil A. Stodard
"Budi moćna" je osnažujuća knjiga koja poziva žene da otkriju svoju unutrašnju snagu i iskoriste je kako bi oblikovale svoj najbolji život. Autorka, Dr Džil A. Stodard, psihoterapeutkinja sa bogatim iskustvom, deli ne samo svoje stručno znanje već i lične priče, pružajući čitaocima jedinstven uvid u terapeutski pristup. Knjiga je ispunjena brojnim vežbama koje pomažu čitateljkama da se oslobode anksioznosti, brige i stresa kroz terapiju prihvatanjem i posvećenošću.

Budi moćna je knjiga koja poziva sve žene da otkriju moć koja već leži u njima i da je iskoriste da žive najbolji mogući život.
Dr Džil A. Stodard unela je u nju svoje psihoterapeutsko iskustvo, ali i mnogo ličnih priča, kako svojih tako i svojih pacijentkinja.
Knjiga je obogaćena mnogobrojnim vežbama koje vam na praktičan način pokazuju kako da se oslobodite od anksioznosti, brige i stresa pomoću terapije prihvatanjem i posvećenošću.

Otkrijte svoje unutrašnje supermoći i postanite prava superheroina uz ovaj osnažujući vodič. Naučite kako da se izborite sa preprekama, stvorite svoj arsenal superveština i otkrijete svoju pravu snagu. Vi ste moćne. Vi ste vredne. Vi ste superheroine.Dr Dženina Skarlet, nagrađivana autorka knjige Superhero TherapyAko ste žena, ponesite ovu knjigu kući i pročitajte je – danas – odmah. Budi moćna pruža osnovu za razvoj i put ka življenju punim plućima. Sada je pravo vreme da se ženama u tome pomogne. Džil Stodard vodi čitateljke na putovanje duboko u strahove i anksioznosti i pomaže im da se povežu sa životom punim nade i vitalnosti. Oduševila sam se ovom knjigom i preporučivaću je mnogim ženama, saradnicama kao i dragim prijateljicama i članovima porodice. Ako vam je stalo do toga da osnažite žene, ova knjiga je osveženje i krči jasan put ka moćnom životu. Dr Lujza Hejz, klinička psihološkinja

Pošalji