savremeno domaćinstvo

SAVREMENO DOMAĆINSTVO

Dženifer Meknajt Tronc
"SAVREMENO DOMAĆINSTVO" je autentičan vodič za savremene domaćice,autorke Dženifer Meknajt Tronc. Knjiga čini dragocenu kolekciju starinskih saveta, pružajući čitaocima jedinstvenu priliku da otkriju proverene mudrosti i veštine koje nisu deo školskog programa. Ova knjiga je prava riznica informacija o kupovini, kuvanju, čišćenju, budžetiranju i upravljanju domom kao odrasla osoba. Učite o efikasnom upravljanju kućnim finansijama, veštinama ručnog šivenja, kreativnom kuvanju, manirima za stolom, uređenju doma i mnogo toga. "SAVREMENO DOMAĆINSTVO" obećava srećniju i zdraviju budućnost za vaš dom uz proverene savete iz prošlosti. Dženifer Meknajt Tronc deli dragocene lekcije iz starinskih udžbenika kako bi vaša svakodnevica postala harmonična i uspešna.

Prevod: Boris Todorović

Starinski saveti i praktični vodič za uspešno upravljanje domom!
Provereni saveti koje nikada niste naučili u školi za vođenje zdravog, srećnog i održivog domaćinstva.
U ovoj neverovatnoj kolekciji dokazanih mudrosti i praktičnih saveta iz pravih starinskih udžbenika, naći ćete sve što treba da znate o kupovini, kuvanju, čišćenju, budžetiranju i upravljanju domaćinstvom kao odrasla osoba – bilo da iznajmljujete svoj prvi stan ili gradite sopstveni dom i porodicu. Naučite zgodne veštine upravljanja domom kao što su:
Racionalizacija kućnih finansija i ušteda
Umeće ručnog šivenja, prišivanja dugmeta i krpljenja Pripremanje različitih jela, mesa, kolača i peciva Iskorišćavanje ostataka hrane umesto bacanja
Maniri za stolom,Uređivanje doma i skladan izbor boja, Pravljenje prirodnih sredstava za čišćenje I još mnogo, mnogo toga!
Dajte svom domaćinstvu srećniju i zdraviju budućnost uz proverene savete iz prošlosti!

Pošalji