završi to odmah

ZAVRŠI TO ODMAH!

Brajan Trejsi
Brajan Trejsi se u knjizi Završi to odmah! bavi problemom distrakcije u njenim mnogobrojnim oblicima i ukazuje nam na to kako da ostanemo usredsređeni.
Podelite:

Najbolji sistem za upravljanje vremenom i dalje je list papira i olovka.
Iako Brajan Trejsi, stručnjak za upravljanje vremenom, više od tri­deset godina piše bestselere i održava seminare na ovu temu, iza­zovi u vezi s produktivnošću u savremenom svetu nikada nisu bili veći.
Živimo u trenutku kada tehnologija napreduje više nego ikada do sada. S proizvodnjom mobilnih telefona, izvanrednim aplikacija­ma, brzinom interneta, koja nadmašuje granice mašte, i rešenjima koja se realizuju jednim klikom, postavlja se pitanje: Kako to da nam je održavanje produktivnosti toliko veliki izazov?
Odgovor leži u distrakciji. Mnogi od nas troše dragoceno vreme usredsređujući se na neprestane i brojne imejlove, tekstove, obaveštenja, oglase, na sve ono što se naizgled čini važnim, čak i hitnim aktivnostima. Međutim, u stvarnosti samo komplikuju naše živote i odvlače nas još dalje od postavljenih ciljeva. Brajan Trejsi se bavi problemom distrakcije u njenim mnogobrojnim oblicima i ukazuje nam na to kako da ostanemo usredsređeni. Naučićete više o:· Garancijama i zamkama u vezi sa produktivnošću u savremenom dobu;· Psihologiji produktivnosti;· Najboljim metodima za ostvarivanje produktivnosti;· Tome kako da zauvek prestanete da odugovlačite;· Produktivnosti i odnosima, tačnije, kada se produktivnost pri­menjuje na odnose, a kada ne.

Pošalji