za ekstremno zauzete žene

ZA EKSTREMNO ZAUZETE ŽENE

Suzan Falter
Suzan Falter nam predstavlja knjigu koja bi mogla da pomogne prezauzetoj savremenoj ženi da pronađete balans u svom životu. Za ekstremno zauzete žene je zapravo vodič za brigu o sebi u vremenu kome to nije lako pored svih uloga koje nam društvo nameće.

Zatvorite oči. Duboko udahnite. Zamislite svoj savršen dan. Šta kad biste taj savršeni dan imali stalno?
Verovatno ste mnogo zaposleni - vodite računa o porodici, trudite se na poslu, volontirate, organizujete, zakazujete, usmeravate. Na kraju svega toga, imate li vremena i energije za najvažniju osobu: za sebe?
Suzan Falter, vođa pokreta za brigu o sebi, to razume. Zapravo, živela je tim životom kojim današnje žene žive, jurila je karijeru dok je uspostavljala ravnotežu s podizanjem porodice. Ali nakon što je doživela nezamislivu tragediju, Suzan je promenila svoj identitet zauzete radne žene i pronašla put do ravnoteže i celovitosti. U knjizi Za ekstremno zauzete žene - vodič za brigu o sebi, Suzan deli jednostavne i razumljive savete koji vam mogu pomoći da koračate stazom brige o sebi, a da osećate da je sve to i moguće, a ne samo zahtevno. Put do umirujuće brige o sebi nalazi se tu, pred vama je - a sve što treba da uradite jeste da kažete DA putovanju i da zakoračite na put.

Pošalji