za ceo svet mrtva prava krv 4

ZA CEO SVET MRTVA - PRAVA KRV 4

Šarlejn Haris

Suki uviđa da su stvari već uveliko krenule po zlu. Njen dečko, vampir Bil, beži u Peru u istraživačku misiju, dok je Suki primorana da ostane uz njegovog šefa Erika, koji joj se i dalje sve vreme nabacuje. Iznenada, Suki pronalazi Erika, koji se prestrašeno naokolo šeta go potpuno izgubivši pamćenje, bez traga nestaje njen brat Džejson, a naizgled niotkuda se pojavljuje grupa beskrupuloznih i veoma moćnih veštica koje menjaju oblik i piju vampirsku krv. One su zamađijale Erika i nude Suki ogromnu nagradu da im ga preda. Pokušavajući da ga spase, Suki ga sakriva, i time sebe stavlja u središte sukoba između veštica, vampira i vukodlaka.

„Nije lako zamisliti vampire i vukodlake koji iskaču iza svakog ćoška, ali Harisova ima magičnu moć da upeca čitaoca i zamađija njegovu pažnju.“
The Monroe (LA) News-Star

Knjiga Za ceo svet mrtva predstavlja četvrti deo serijala Prava krv, jednog od najpopularnijih vampirskih serijala svih vremena. U više od 40 zemalja do sada je prodato 25 miliona primeraka ovog uzbudljivog vampirskog štiva.

Prema serijalu Šarlejn Haris snimljena je serija Prava krv, koja se prikazuje na kanalu HBO od 2008. godine. Ulogu Suki Stakhaus igra oskarovka Ana Pakvin, a njenu vampirsku ljubav, Bila Komptona, Stiven Mojer.

Pošalji