vreme korone

VREME KORONE

Dragana Jovanović
Knjiga Vreme korone, autorke Dragane Jovanović, će nam pomoći da saznamo više o trenutno najvećoj zdravstvenoj muci koja nas je sve zadesila, a upravo strah od nepoznatog je ono što nam je najviše otežalo život u prethodnim mesecima. Čitajući ovu knjigu naučićete da živite oprezno, ali bez straha. Normalno, ali odgovorno. I da budete zdravi. Posle više od godinu dana velike borbe celog sveta protiv pandemije izazvane virusom Covid 19, pred čitaocima je prva knjiga posvećena toj temi.
Podelite:

Posle više od godinu dana velike borbe celog sveta protiv pandemije izazvane virusom Covid 19, pred čitaocima je prva knjiga posvećena toj temi.
Čuvena profesorka i doktor pulmologije Dragana Jovanović odgovara na pitanja koja interesuju svakog čoveka širom planete: Šta je Virus SARS-CoV-2? Šta je važno kod dijagnostike infekcije? Kakve su klliničke manifestacije i oblici? Koja terapija se primenjuje i koja daje najbolje rezultate?
Doktorka Jovanović daje nam i savete kako da prepoznamo simptome, kako da poboljšamo imunitet i pomognemo sebi i svojim bližnjima.
Obzirom da je knjiga pisana iz dana u dan, prateći nova saznanja i dostignuća medicine u ovoj do sada sasvim nepoznatoj oblasti, u knjizi su i poglavlja o vakcinama, njihovom dejstvu i manama, kao i karakteristikama svih kod nas dostupnih. Knjiga koja će nam pomoći da saznamo više o trenutno najvećoj zdravstvenoj muci koja nas je sve zadesila, a upravo strah od nepoznatog je ono što nam je najviše otežalo život u prethodnim mesecima. Čitajući ovu knjigu naučićete da živite oprezno, ali bez straha. Normalno, ali odgovorno. I da budete zdravi.

Pošalji