novo
vredno umiranja

VREDNO UMIRANJA

Li Čajld
Novi napeti Čajldov triler po kom je snimljena hit serija Ričer. Bestseler koji vas drži od prve do posledne rečenice.

Bestseler serijal po kojem je snimljena hit serija Ričer.

U poljoprivrednom delu Nebraske vreba smrtna opasnost, a Džek Ričer se obreo u njenom centru. Najpre se zamerio Dankanovima, porodici koja drži ceo okrug u šaci, a onda naišao na decenijama ne-razrešen slučaj nestale devojčice. I sada Ričer naprosto ne može da ne zadovolji pravdu...

Dankanovi žele da Ričer nestane, i to ne samo zato što hoće da sakriju tajne iz prošlosti. Takođe iščekuju tajnu pošiljku koja već kasni, a mušterije su im od one fele koju ne želite da iznervirate. Iako i sami veoma opasni, Dankanovi su tek na dnu kriminalnog lanca koji seže preko pola sveta.

Ričeru bi lakšebilo da produži dalje i ostavi za sobom nedaće koje će se obrušiti na njega. Ali Ričer je Ričer – ne ume da izbegne nevolju.„Ričer iz romana u roman postaje sve bolji... Ovaj serijal izaziva zavisnost.“ – The New York Times„Ričer je postao mit za sebe. Jedan od najoriginalnijih i najuzbudljivijih književnih heroja današnjice.“ – The Washington Post„Apsolutni sam fan.“ – Džejms PatersonRomani o Džeku Ričeru, čije je pisanje Li Čajld započeo još 1997. spadaju u najuspešnije savremene triler serijale. Glavni lik je izuzetno upečatljiva i markantna ličnost čija je nepokolebljiva borba za pravdu, u kombinaciji detektivskog pristupa i primene grube fizičke sile, zaštitni znak ovih inte-ligentno napisanih i napetih priča. Na osnovu serijala snimljena su dva filma s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, a prva sezona serije Ričer, emitovana na striming platformi Amazon Prime, postala je svetski hit i pobrala nepodeljene simpatije gledalaca.

Pošalji