vrati se kući pre mraka

VRATI SE KUĆI PRE MRAKA

Rajli Sejger
Kada Megi, glavna junakinja romana "Vrati se kući pre mraka" nasledi Bejnberi Hol nakon očeve smrti, vraća se da renovira mesto kako bi ga pripremila za prodaju. Ali njen povratak kući je sve samo ne topao. Ljudi iz prošlosti vrebaju u senci. A meštani nisu oduševljeni što je njihov mali grad postao ozloglašen zahvaljujući Meginom ocu.

Svaka kuća ima svoju priču i svoju tajnu.

Tapete u trpezariji možda kriju tragove olovke koje iscrtavaju rast dece koja su tamo živela decenijama ranije. Ispod izbledelog linoleuma mogao bi da bude drveni pod koji su nekad gazili vojnici iz nekog davnog rata.

Kuće se uvek menjaju. Slojevi boje. Redovi parketa. Rolne tepiha. Prikrivaju priče i tajne jednog doma, drže ih skrivene dok neko ne dođe da ih otkrije.

To je ono što ja radim.

Moje ime je Megi Holt. Ja sam dizajner i, na mnogo načina, istoričar. Tražim priču svake kuće i pokušavam da je izvučem na površinu. Ponosna sam na posao koji radim. Dobra sam u tome. Slušam. Učim.

Svaka kućaima svoju priču. Naša priča je o duhovima. To je takođe priča o lažima. A pošto je još jedna osoba umrla unutar ovih zidova, konačno je vreme da se kaže istina. "Vrati se kući pre mraka" je mračna, uznemiriujuća i dinamična misterija.

Pošalji