voz za pariz

VOZ ZA PARIZ

Lorejn Braun
Voz za Pariz, autorke Lorejn Braun je nezaboravna, duhovita i romantična priča o tome kako pogrešan put ponekad može da nas odvede u pravom smeru.

Duhovita i romantična, Voz za Pariz je nezaboravna priča o tome kako pogrešan put ponekad može da nas odvede u pravom smeru.
Nakon divnog odmora u Veneciji, Hana i njen dečko Sajmon putuju vozom za Amsterdam, na venčanje njegove sestre. U vozu je prilična gužva i zato Hana traži miran kupe u kojem će moći lepo da odspava. Sledećeg jutra budi se u Parizu: voz se u toku noći razdvojio, a Sajmon, njena karta i prtljag sada su 500 kilometara daleko…
Na pariskom peronu Hana upoznaje Lea, šarmantnog Francuza koji je sve što Sajmon nije. Dok provodi dan sa njim u Parizu, najromantičnijem gradu na svetu, sve više počinje da dovodi u pitanje siguran, uređen život koji je izgradila za sebe u Londonu i razmišlja o sebi i svojoj vezi, ali i o tome šta je stvarno prava ljubav.

Tijanine letnje preporuke

27.06.2022.

Tijana Marjanović kaže za sebe da je ekonomista sa aspiracijom za sopstvenim biznisom, beznadežno zaljubljena žena i majka dva mališana koja je svoj bookstagram profil otvorila tokom karantina sa željom da nađe sagovornike sa kojima će pričati o knjigama. Bookstagram joj je, kako kaže, doneo saznanja o knjigama za koje možda nikada ne bi čula i jednog doživotnog prijatelja.  Detaljnije

Pošalji