novo
volim te ćutanjem

VOLIM TE ĆUTANJEM

Abi Grivs
U životu srećnog bračnog para nešto se naprasno promenilo. Frenk je jednostavno počeo da ćuti i šest meseci nije razmenio ni reč sa svojom ženom Megi. Ta tišina postaje nepodnošljiva, a ona će doznati njegovu tajnu ćutanja tek pošto je muž pronađe onesvešćenu. Frenk će učiniti sve da spase Megi i odaće joj tajne koje su povod njegove tišine.

Frenk i Megi su naizgled jedan sasvim običan, srećan bračni par. Ipak, poslednjih šest meseci Frenk nije razgovarao sa svojom voljenom Megi. Nisu razmenili nijednu rečenicu, ni jednu jedinu reč. Dan za danom, zajedno jedu i spavaju u istom krevetu, u tišini koja postaje nepodnošljiva. Megi nije sigurna šta se zapravo desilo, ali poneka ideja pada joj na pamet.
Sve dok jednog dana Frenk ne zatekne Megi na podu, bez svesti. Dok se život i smrt prepliću, on oseća da mu tlo izmiče pod nogama i najzad počinje da otkriva tajne koje su ga naterale na ćutanje. Da li će uspeti da ponovo pronađe prave reči i objasni svoju tišinu? I da li je kasno da istina spase Megi?

Pošalji