novo
vojvoda je samo njen

VOJVODA JE SAMO NJEN

Eloiza Džejms
Novi roman Eloize Džejms, Vojvoda je samo njen, je svojevrstan roman o ljubavi i strasti koje mogu da se osete, raskošnoj epohi u kojoj se odigrava radnja, kao i o živopisnim likovima koji nose intrigantnu ljubavnu priču. Čitaoci širom sveta oduševljeni su načinom na koji ova autorka piše o ljubavi i strasti, o smernim vojvotkinjama i vojvodama nemirnog duha.
Podelite:

Leopold Dotri, ozloglašeni vojvoda od Vilijersa, mora da se oženi brzo i to ženom plemenitog porekla – ali, avaj, njegov je izbor skroman. Kćerka vojvode od Montagjua, Elenor, izvanredno je lepa i vanserijski inteligentna, i Vilijers će se veriti sa njom bez daljeg odlaganja.
Naposletku, nijedna druga žena ne ispunjava njegove prohteve. Lizet, prostodušna kćerka vojvode od Gilnera, ne mari ni za odeću ni za dekor. Verena je za drugog čoveka i nimalo je ne interesuju ni status ni titula. Većina misli da je Lizet luda – a Vilijers je sklon da se sa tim složi.
Razapet između logike i strasti, između svog uma i svojih snova, Vilijers će se naći na samoj ivici neprikladnosti. I tek kada bude branio čast žene koju voli, shvatiće da najveća opasnost ne leži u dvoboju, već u njegovom krevetu i srcu.

Pošalji