vještine vodstva za menadžere

VJEŠTINE VODSTVA ZA MENADŽERE

Marlene Caroselli

SPECIFIČNE TEHNIKE ZA POBOLJŠANJE MENADŽMENTA I ZA STICANJE VEŠTINA I DRŽANJA ISTINSKOG LIDERA
Lideri u današnjem poslovnom svetu bez granica moraju biti više od podrške drugom osoblju. Moraju biti katalizatori pozitivnih promena kod operacija i zaposlenih – proaktivna promena potrebna kako bi organizacija napredovala! Veštine liderstva za menadžere predstavljaju praktičnu, sistemsku analizu specifičnih alata i veština – vizija, rešavanje problema, komunikacija, distribucija moći i drugih – koji moraju biti uspostavljeni kako bi se neko popeo u visine lidera iz pozicije u menadžmentu.
Dopustite ovom vodiču da vam pokaže kako da razvijete stručnost, strategije i hrabrost da biste mogli da:
• Demonstrirate staloženost i postojanost koja je potrebna kako biste druge „nagovorili na marš“,
• Napravite iskorak van statusa quo – kako biste vizualizovali i zatim primenili istinska poboljšanja,
• Negujete vredne profesionalne veze preko benchmarkinga i zajednica.
Do sada ste uspeli u svojoj karijeri kao menadžer. Sada je trenutak u kome možete dovesti sebe na jedan novi nivo. Veštine vodstva za menadžere će vam pokazati kako da steknete veštine i samouverenost lidera – kako biste maksimizovali svoja potencijalna dostignuća i postigli uspeh u današnjoj globalnoj korporativnoj areni.

Kratak sadržaj
Što je vođa
Vođa kao vizionar
Vođa kao rješavač problema
Vođa kao graditelj tima
Vođa kao menadžer
Vođa kao komunikator
Vođa kao djelitelj moći
Vođa kao poveznica
Vođa kao projektant
Vođa kao... vođa

MARLENE CAROSELLI je istaknut autor, čijih 40 knjiga možete pronaći na Amazon.com ili na njenoj internet stranici: http://hometown.aol.com/mccpd. Često doprinosi časopisu Excellence Stephena Coveya, biltenima prodaje Lakewood Publications i drugim internet kolumnama i knjigama. Pored toga, ona izvodi programe obučavanja i drži govore za federalne i državne agencije Sjedinjenih Država, korporacije, kao i za brojne druge organizacije.

Ideja serije knjiga Briefcasebooks je da vam da praktične infor­macije, napisane u neformalnom, prijateljskom tonu. Poglavlja su kratka, bave se taktičkim pitanjima i koriste pregršt prime­ra. Takođe, sadrže kućice koje će vam dati različite vrste specifičnih informacija.

Pošalji