devet kočija te čeka

DEVET KOČIJA TE ČEKA

Meri Stjuart
"Devet kočija te čeka" je neodoljivi klasik kraljice romantičnih misterija, napisan od strane talentovane autorke Meri Stjuart. Priča prati Lindu Martin, guvernantu koja je odrasla u sirotištu, a njena sudbina se isprepliće sa sudbinom malog Filipa, grofa od Valmija. Ovo uzbudljivo delo oživljava raskoš zamka u Francuskoj, sa njegovom bogatom istorijom, ali iz senke se nazire opipljiva napetost. Filipova sudbina da nasledi ogromno imanje u Savoji dovodi do sukoba s njegovim opasno privlačnim stricem, Leonom, koji možda neće prezati ni od čega kako bi spriječio ostvarenje te nasledničke sudbine.

Neodoljivi klasik kraljice romantičnih misterija

Linda Martin dobro zna šta je usamljenost: rano je ostala bez roditelja i odrasla je u sirotištu. Kada postane guvernanta malom Filipu, grofu od Valmija, koji je i sam siroče, u usamljenom dečačiću pronalazi srodnu dušu. Raskoš zamka u Francuskoj i njegova bogata istorija deluju kao čudesno ostvarenje snova, ali iz senke vreba opipljiva napetost.

Filip treba da nasledi ogromno imanje u Savoji, a njegov opasno privlačni i arogantni stric Leon možda ne preza ni od čega kako bi se postarao da se to nikada ne desi, i čini se da je samo njegov šarmantni sin Raul sposoban da mu se suprotstavi. Iako je neodoljivo privlači, za Lindu je Raul prava zagonetka, kao da oseća da postoji neka mračna strana u prirodi ovog čoveka vezanog krvnim vezama za tajne svoje porodice. Kada njen štićenik umalo izgubi život u nesreći u šumi, Linda počinje da se pita kakva se nevidljiva drama odvija pod naizgled spokojnim i idiličnim svodovima zamka…

Pošalji