hrana kao lek dijetoterapije bolesti

HRANA KAO LEK - DIJETOTERAPIJE BOLESTI

Predrag Nenadić

Ova knjiga nas upućuje na važne segmente u ishrani ljudi čijom primenom možemo znatno doprineti prevenciji i očuvanju ličnog zdravlja.

Može se reći da knjiga predstavlja porodični zdravstveni priručnik. Ona će biti od posebne koristi svima koji uz primenu odgovarajućeg režima ishrane žele sebi da olakšaju prisustvo bolesti ili kakvih drugih akutnih zdravstvenih tegoba, a takođe i onima koji bez određene dijetoterapije ne mogu obezbediti punu funkcionalnost svog organizma.

Autor na s uvodi u tajne planiranja i strukturu pravilno izbalansiranog obroka sa svim važnim principima za njegovo sastavljanje i potpuno asimiliranje u organizmu.

U knjizi su date dijetoterapije posebno za svaku bolest uz precizno učešće odgovarajućih životnih namirnica i njihovu ulogu i uticaj na određenu bolest, njeno saniranje i izlečenje.

Hranom do lepote, dr Predrag Nenadić

14.12.2021.

Sopstvenu lepotu ćete doživeti na pravi način onda kada vaše samopouzdanje, podstaknuto zdravljem, znanjem, snagom volje i pozitivnim emocijama bude dominantno u odnosu na sve druge spoljne uticaje koji lepotu predstavljaju kao estradnu i komercijalnu, a ne kao estetsku i etičku vrednost. "Hranom do lepote" je knjiga koja kroz zdravu hranu slavi ljudsku lepotu u svim oblicima. Detaljnije

ULOŽIMO U SVOJE ZDRAVLJE

21.06.2020.

U današnje vreme, kada smo izloženi brojnim zagađenjima, veoma je važno da za svoje zdravlje učinimo onoliko koliko sami možemo. Uz određenu ishranu i pozitivno razmišljanje svakako ćemo pomoći svom organizmu da lakše eliminiše mnoge štetne uticaje sredine u kojoj živimo. Ne smemo zaboraviti ni svoje duhovno zdravlje koje u kombinaciji sa kvalitetnom ishranom i fizičkom aktivnošću čini dobitnu kombinaciju za bolji život. Detaljnije

Pošalji