novo
uspomene bivše lepotice

USPOMENE BIVŠE LEPOTICE

Kejts Aliks Šulman
"Uspomene bivše lepotice" Kejts Aliks Šulman duhovita je i iskrena priča o mladoj devojci u muškom svetu, koja je tokom odrastanja imala sve što je mogla da poželi, a onda je odlučila da napusti koledž.

Duhovita i iskrena priča o mladoj devojci u muškom svetu.

Saša Dejvis je imala sve što bi jedna devojka koja odrasta u predgrađu pedesetih godina prošlog veka mogla da poželi: lepotu, pamet i dečka sportsku zvezdu. Sve što joj je potrebno za uspeh jeste da joj koža ostane čista i da joj pamet ostane skrivena pod tijarom kraljice mature.

Međutim, kada napusti koledž i svoje snove da bi se udala, Saša shvata da joj se život sveo na zastrašujuće odbrojavanje do tridesetog rođendana – kada će njena lepota potpuno izbledeti i kada će se život kakav je živela završiti. Dok se bori protiv svog savršenog, konzervativnog vaspitanja, doživljava intelektualno i seksualno buđenje, koje je možda jedini način da pobegne od starenja. „Sjajan roman… tužan i duhovit, vešto zamišljen i sproveden u delo… važan.“ – Njuzvik „Izuzetan roman… ženama će se dopasti, a muškarci bi trebalo da ga pročitaju za dobro svojih besmrtnih duša.“ – Njujork tajms

Pošalji