preporučujemo
unutarnji inženjering
rasprodato

UNUTARNJI INŽENJERING

Sadhguru Đagi Vasudev
Prečišćena mudrost autora Sadhguru Đagi Vasudeva, u ovoj pristupačnoj, vrlo dubokoj i zanimljivoj knjizi pruža čitaocima od davnina proverene i potvrđene alate koji su i danas sveži, delotvorni i blistavo novi. Unutarnji inženjering predstavlja revolucionarni način gledanja na našu delatnost i čovečnost, i mogućnost za postizanje ničega manje do života u radosti.
Podelite:

U našem današnjem svetu su u modi mnoga krivotvorena i opasno obamnljiva učenja. Jedno od njih je:“Budi u sadašnjem trenutku“. Pretpostavlja se da biste mogli da budete negde drugde kad biste to želeli. Da li je to uopšte moguće? Sadašnjost je jedino mesto na kojem možete biti. Ako živite, živite u ovom trenutku. Ovaj trenutak je večnost. Kako biste ga izbegli čak i kad biste pokušali?
Vaš problem ovog časa je to što patite zbog onoga što se dogodilo pre deset godina, a patite i zbog onoga što prekosutra može da se desi. Ni jedno ni drugo nisu žive istine. To je samo igra vaših sećanja i mašte.

Sadhguru Đagi Vasudev, UNUTARNJI INŽENJERING

26.03.2020.

Knjiga Unutarnji inženjering delo je, sada već svima dobro poznatog, indijskog gurua, jogija i vizionara Sadhgurua. Iako govori o duhovnim stvarima, njegov stil je neposredan, duhovit i blizak svakom pojedincu. Detaljnije

Pošalji