udruženje građana protiv svih ili klišei moderne srbije

UDRUŽENJE GRAĐANA PROTIV SVIH ILI KLIŠEI MODERNE SRBIJE

Nemanja Nikolić

Kada su gubitnici tranzicije sa Novog Beograda osnovali udruženje građana, nisu mogli ni da pretpostave koliko će dramatične biti posledice njihovih nepromišljenih postupaka.

U zapletu, koji počinje uz najjeftinije pivo ispred lokalne prodavnice u jednom od solitera, službe bezbednosti, svetski narko karteli i političari pokušaće da ostvare svoje mračne ciljeve.

Da li će depresivni doktor, inženjer bez posla, sitni diler marihuane i studentkinja književnosti zaposlena u knjižari uspeti da spasu žive glave pošto se u njihov sumanuti plan umešaju i akteri koje nisu planirali?

“Udruženje građana protiv svih ili klišei moderne Srbije” je triler ali i urnebesna (na momente crna) komedija o apsurdima srpskog društva.

 

O autoru

Nemanja Nikolić je osnivač i glavni i odgovorni urednik Domino magazina. Studirao je Srpsko-svetsku književnost na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, ali je stekao zvanje diplomiranog ekonomiste. Završio je Petu beogradsku gimnaziju i Osnovnu školu „Vladislav Ribnikar“.

Pre pokretanja popularnog portala bavio se novinarstvom, marketingom i odnosima sa javnošću. Radio je kao regionalni medijski koordinator Inicijative mladih za ljudska prava, vodio više štampanih i internet medija i bio direktor marketinga u velikoj IT kompaniji.

Važi za cenjenog konsultanta iz oblasti strategija komunikacija, content marketinga i internet poslovanja.

+


 

Pošalji